Kjulstjernhytta

Kjulstjernhytta som kan leies ut
Kjulstjernhytta som kan leies ut

Vi har en flott hytte liggende ved et lite vann som heter Kjulstjern i Lillomarka.

Hytta har kjøkken, soverom med 2 senger, stue/oppholdsrom og 2 hemser (m/madrasser). Det er soveplass til ca 15-20 personer i hytta. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, stekeovn, bestikk, servise (glass, tallerkener, kopper), enkelt kjøkkenutstyr, vaffeljern (som seg hør og bør på en speiderhytte!) og vannkoker. Det er strøm på hytta og peis/ovn i stua og vedovn på soverommet. Vann hentes i en bekk like ved, eller man tar det med seg.


Det er et fint turterreng rundt hytta som har Sørskogen, Lilloseter og Lillomarkskapellet som nærmeste nabo.

Den er faktisk så flott at NRK har benyttet den i forbindelse med  filminnspilling! Ca 200 meter fra hytta er det opparbeidet en sandstrand med fine bademuligheter. Det er også mulighet å bade så å si nesten rett utenfor hyttedøra. Ved utleie har vi også to kanoer med fullt utstyr som kan benyttes.

Vinterstid er det flotte oppkjørte skiløyper rundt i området.  En skitur til Lilloseter for å kjøpe en kvikk-lunsj er overkommelig for alle.

Det er mange veier til Kjulstjern. Man kan parkere på Sagtomta (avkjøring fra Rv 4 v/Kjul) og gå skogsveien opp, ca 3 km. Man kan ta toget til Snippen eller Movatn og gå over Sinober, man kan gå fra Grorud og Romsås, eller man kan starte fra Slattum skole eller Sørli skole. Mulighetene er mange, sjekk ut kartet. Ønsker man en bil opp til hytta er det også mulighet for det. Man må da bestille nøkkel hos Nittedal kommune.  Leietaker må ordne dette selv.

Leie av Kjulstjernhytta:

Oppdatert 14.mai 2020 -  Forbehold om prisendringer.

Interessert: Kontakt Hans-Tore Melby på hansmelb@online.no 

eller pr mobiltelefon 94 86 78 37