Flokken

Flokken

Flokken eller småspeiderne

Småspeiderne eller flokken som vi også kaller den, er i år en flott, men liten gruppe på 12 jenter og gutter. Vi har møte hver onsdag, ofte ute i skogen hvor vi både leker og lærer. De fleste forbinder speideren med friluftsliv og vennskap, og det er helt riktig, men vi har også en del andre tema vi jobber med i løpet av året. Du kan lese mye mer om dette på www.speiderbasen.no

I vår er også samfunnsengasjement et av temaene hos oss i tillegg til vennskap og friluftsliv. Mange av speiderne gleder seg til å ta merker, og det holder vi på med. Vi håper at flest mulig klarer å ta ”Jeg er beredt-merket” i løpet av året. På speiderbasen kan du også lese om alle merkene som vi har.   

I løpet av året blir det flere turer for småspeiderne. Den første turen hadde vi i oktober, her var det bare oss i flokken, og dette var første overnattingstur for enkelte. Høstens store begivenhet var gruppetur med opptagelse i november.

Vårens program er satt, men det skjer endinger innimellom, følg med på hjemmesiden og på terminlisten.

Møtene våre varer fra 18.00-19.30 hvis ikke annet er oppgitt. På utemøter kan det være litt vanskelig å beregne tiden, så da hender det at vi er litt senere. Vi har i år plass til flere småspeidere, så bare ta kontakt med lederne.